/ Harraste/

Harraste

Kalevan Rastin harrastetoiminnan ydintä on lähes ympärivuotisesti pyörivät kuntosuunnistutapahtumat. Kuntosuunnistustapahtumat ovat avoimia kaikille suunnistuksesta kiinnostuneille. Seuran jäseneksi liittymällä saat Kalevan Rastin järjestämät kuntorastit jäsenhintaan sekä olet oikeutettu osallistumaan seuran harjoituksiin sekä vuoroille. Kesäkaudella taitoharjoituksia järjestetään 1-2 viikossa ja talvella pyörivät seuran ratavuoro torstaisin Areenalla sekä sähly sunnuntai-iltaisin.

Tarkemmat tiedot seuran harjoituksista löydät myClubin kalenterista.


Joensuun seudun kuntosuunnistustapahtumat

Kuntorastit

Joensuun seudun kuntorastit 2024

Talvirastit

Joensuun seudun talvirastit 2024


Ilmoittaudu ratamestariksi kuntosuunnistustapahtumiin

Kuntorastitapahtumat järjestetään vapaaehtoisvoimin. Jokaisella on mahdollisuus ilmoittautua ratamestariksi. Toimenkuvaan kuuluu tapahtuman ratojen suunnittelu sekä tapahtuman toteuttaminen mm. rastienvienti- ja haku sekä toimitsijan tehtävät tapahtumapäivänä). Ratamestaria tehtävissään auttaa ja tukee harrastevaliokunta. Lisäksi kuntorastiratamestareille järjestetään ratamestari-info maaliskuun loppupuolella.

Talvi- tai kuntorastien pääratamestari ja hänen apulaisensa palkitaan vaivannäöstä kausikortilla KR:n järjestämiin kuntosuunnistustapahtumiin kaudelle 2024.

Ilmoittaudu ratamestariksi kaudelle 2024.

Harrasteuutiset

Seurakalenteri

Koko kalenteri