/ Kilpailut/ SM-pitkä 2.-3.9.2023/

SM-pitkä 2.-3.9.2023

[English]

Suunnistuksen pitkän matkan Suomen mestaruuskilpailu järjestetään Höllärinvaaran alueella 2.-3.9.2023 Ahvenisen ja Herajoen välisessä maastossa. Kilpailu on suomenmestaruuskilpailun lisäksi kansainvälinen ranking kilpailu (WRE). Lauantaina 2.9. on karsintakilpailut ja sunnuntaina 3.9. loppukilpailut.

Kilpailumaasto on Pielisen ja Herajärven välissä oleva jyrkkäpiirteinen vaaramaasto. Pielisen rannan läheisyydessä on myös helppokulkuisempaa kangasmaastoa.

Kartoittajina ovat Jussi Silvennoinen ja Petteri Hakala. Ratamestariryhmää johtaa Jussi Silvennoinen ja muita jäseniä ovat Miika Hernelahti ja Petteri Hakala. Kilpailun johtajana toimii Eeva Punta ja teknisenä johtajana Markku Piironen.

Kisakeskus on Hirvilahdessa. Kisakeskukseen on matkaa Joensuusta vajaa tunnin matka autolla. Pysäköinti järjestetään kisakeskuksen välittömässä läheisyydessä peltoparkeissa hintaan 5 euroa/auto/päivä. Asuntoautoille on tarjolla yöparkki Ahvenisen Punasen talon pihassa. Majoitusvaihtoehtoja löytyy Kolin alueelta sekä Joensuusta ja Lieksasta. Kisakeskuksesta on matkaa Kolille 22 km. Kerromme tarkemmin kumppaneidemme vaihtoehdoista helmikuun aikana.

Lisätietoja kilpailun järjestelyistä voi tiedustella osoitteesta sm2023@kalevanrasti.fi.

Kainuun Rastiviikko tarjoaa hyvää harjoitusta syksyn kilpailuihin.