/ Kilpailut/ SM-pitkä 2.-3.9.2023/ Media/

Media

Median palvelut ennakkoon

Mediatiedotteet ja akkreditointipyynnöt on lähetetty ennakkoon sähköpostitse Suunnistusliiton ylläpitämän medialistan mukaan. Lisäksi muutamat lähialueen paikallismediat ovat saaneet samat tiedotteet sähköpostilla. Kilpailupaikalle saapuvia pyydettiin ilmoittautumaan 30.8. mennessä kilpailun tiedottajalle media.sm2023@kalevanrasti.fi.

Saapuminen

Opastus alkaa Ahvenisen ja Romppalan väliseltä tieltä n:o 515 Herajoen risteyksen kohdalta (koordinaatit 62.936412, 30.060073), Herajoentie 1, Ahveninen Google Maps -linkki. Opasteelta on ajoaikaa kilpailukeskukseen noin 15 minuuttia. Kilpailukeskus sijaitsee Hirvilahden talon pellolla, osoite Herajoentie 660, Ahveninen. Saapuminen on mahdollista myös Kolin suunnalta Kolin Rantatietä pitkin.

Media käyttää samaa pysäköintialuetta kuin kilpailijat. Median edustajia pyydetään ilmoittautumaan kilpailun infossa, jossa heille annetaan mediakortti, lounaslippu ja pysäköintilippu. Huom! Lippu tarkastetaan parkkipaikalta poistuttaessa.

Kuvaaminen ja haastattelut

Median edustajat voivat valokuvata kilpailijoita lähtöpaikalla, viimeisellä rastilla, loppuviitoituksella, maalissa ja palkintojenjaon yhteydessä. Tarvittaessa on myös mahdollista päästä kuvaamaan maastorastille.

Toimittajat voivat hoitaa kilpailijoiden haastattelun omatoimisesti. Ilmoittakaa etukäteen tiedottajalle, mikäli haluatte haastatella myös järjestäjien edustajia.

Palvelut verkossa

Kaikki kilpailun ohjeet ja tiedotteet löytyvät kilpailun nettisivuilta osoitteesta: https://kr.kalevanrasti.fi/kilpailu/sm2023/

Kisapäivinä nettisivuilla on reaaliaikainen tulospalvelu sekä sunnuntaina pääsarjojen gps-seuranta. Nettisivulla julkaistujen uutisten materiaali on tiedotusvälineiden käytettävissä, samoin nettisivuille lisätty valokuvamateriaali, toimittajien omien juttujen pohjana.

Karjalaisen netti-tv-lähetys välittää kisatunnelmien ohella mitalikamppailut naisten ja miesten pääsarjoissa sunnuntaina klo 10.50 alkaen: https://www.karjalainen.fi/live

Seuraa SM-pitkiä myös sosiaalisessa mediassa: https://www.facebook.com/kalevanrasti/